HTML

Suli

2010.01.12. 10:37

szerző: Pilence

Érdekes jelenség ez. Nem sokat vagyok bent mostanában, de ahoz eleget hogy néhány embert gondoatban megfojtsak. :D Ezektől a pöppet nagyképű emberekből lehetne kevesebb, de így kell szeretni embertársainkat. Jelenleg a 10. osztályt taposom, kisebb nagyobb sikerrel. A félévimért még nem mentem be. Jobb ha itthon azt még nem látják.

Per pillanat van kilátásban egy elég jó munka amit még szeretnék is. Remélem elbűvölöm a nagyérdeműt és felvesznek. Nagyon örülnék neki. A suliból egy páran azt sugallták hogy oda csak ők mehetnek és őket veszik föl. Épp erről beszéltem az előbb. Csak nekik sikerülhet, csak ők, csak ők. Majd meglátjuk "drágáim"... ;-)

Holnaptól (jan. 16) ismét fogyózi kezdek. Lassan de biztosan nyárra elképesztően kicsi és szép leszek! :D Aki nem hiszi, járjon utána. ;)

Az itthoni dolgokról. Mamát hazahoztuk a kórházból. Igaz még nem szaladgál, de előre láthatóan javul. Anyu ágynak dőlt, csak ott tud létezni. Remélem meggyógyul, mi pedig nem kapjuk el míg ő benne van.

Ebben a percben épp egy hívást várok. Randim lesz. Vele a második :) Az illető nagyon kedves, udvarias, figyelmes és persze a külcsínnek is teljes mértékben megfelel. :P Hogy is van ez?? Második randin mit szabad és mit nem? :) Sajna a "randiszabályokat" nem tudom, így csak reménykedni tudok egy s másban...:P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lbaratnok.blog.hu/api/trackback/id/tr821665881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása