HTML

A kezdet... (1) (Dóri írja)

2009.05.06. 15:16

szerző: Pilence

Régóta ismerjük egymást, de istenigazából 2008. őszétől kezdtünk annyira jóba lenni hogy minden szabad percünket együtt töltöttük. Körülbelül októberben elmentem anyukámékkal egyet bulizni az ún. Sztár.Fm-be. (ami azóta futott már Cool Club néven, most pedig RetroPolis-ként található meg a Nyugatinál) Teljesen rendben volt a buli, az emberek jó fejek, a pasik félistenek voltak aznap éjszaka. ;)
Másnap találkoztunk az akkori társasággal(mellékesen a kosárlabda az élete az összesnek) és elmeséltem hol jártam előző nap és milyen volt. Estére-emlékszem is-négyen maradtunk a jó öreg padoknál, amikor ismét felhoztuk a party-t. (Milák, Peti, Reni és Én; gondolom nem mond sokat, nem is ez a lényeg). Szombati nap volt ez a bizonyos és Renikém drágám feldobta a labdát és mondta mi lenne ha elmennénk és megnézné ő is ezt a híres "nyugdíjas találkozót". ( ezzel a névvel illettem ugyanis a korosztály: kb 23-tól 60-ig volt) :D
A fiúk azt mondták hogy ők ha lehet kihagyják. Szöszkémmel (Reni) úgy döntöttünk felmegyünk hozzánk és előadjuk muttinak hogy mit is akarunk. Áldását adta, de csak azzal a feltétellel, hogy az akkori hat ajtós szekrény barátom is eljön velünk. Azt mondtuk hogy ha ez az ára, akkor felhívom P.-t és indulunk is.
Készülődés felsőfokon, ruha, smink, alapozás egy kis pezsgővel aztán uccu neki BKV; 136-os, majd metró Nyugatiig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lbaratnok.blog.hu/api/trackback/id/tr531106293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása