HTML

Amit tudni kell..

2009.05.06. 15:08

szerző: Pilence

Ketten írjuk ezt az egész történetet mivelhogy mi vagyunk azok akikkel mindez megtörtént.
Nemrég elneveztük magunkat az "L"-eknek. Ha valakinek nem jut eszébe először... : Looser/Lúzer :D Az elején talán nem értitek miért is vagyunk mi az L barátnők, de ha eljutunk a mostani helyzetig, akkor biztos vagyok benne hogy rájön mindenki! :D

Egy kicsit magunkról:
Reni 18 éves múlt, kollégista, bulizós típus és a férfiak sem állnak nála az utolsó helyen. :P Na meg imád engem. Igazi jóbarát aki tényleg mindig ott van az ember mellett. Még akkor is maikor nem kell:) Na de persze nálunk nincs ilyen. :)
Rólam csak annyit hogy bolgár származású vagyok és a budapesti bolgár suliba is járok. A Reni a mindenem, és nem is tudnám mi lenne velem nélküle. Az ellenkező nem nálam sem áll távol a mindennapi foglalatosságaimtól. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lbaratnok.blog.hu/api/trackback/id/tr71106279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása