HTML

Miután tudomásul vettük hogy most visszakapjuk mindazt amit mi tettünk, elkezdtünk próbálkozni a szerencsét újra magunkévá tenni, és az emberek véleményét ismét olyanra formálni mint azelőtt. Szerintem mondanom sem kell: nem sikerült. Reni nem tudom hogy volt a hétköznapokkal, de nekem azok is egyre gyatrábbamn teltek ami az emberi kapcsolatokat illeti. Épp akkor lettem nagyon rosszba két osztálytársammal (Sanci&Antoaneta) akik nekem még most is nagyon sokat jelentenek. Az a legszarabb hogy nem konkrét dolgon vesztünk össze, hanem egyszerűen ellaposodott a barátsáunk és ők csak egymással foglalkoztak. Persze mikor Sanci nem jött suliba, Antoanetának jó volt a szamár is. És ez fordítva is így volt. Ha Anto nem volt, jééé Dóri elkezdett létezni Sanci számára is.

A tanulás dolog egyre szarabban ment, nem tudtam figyelni, nem ragadt rám semmi. Mindneki levegőnek nézett, de ha valami segítség vagy támogatás kellett akkor persze mindig mindenki megtalált. De legalább a Szöszikémmel ott voltunk egymásnak. Ami szerencsére még most is így van.

Jöttek az egyre unalmasabb, L-es, szarabb hétvégék. Volt mikor próbálkoztunk a Retroba, de valahogy nem jött össze. Aztán beugrott két férfi az életünkbe, akikkel nagyon jól megvoltunk. (Tomi&Zsolti) Legjobb barátok ők is ahogy mi. Egy közös estét töltöttünk együtt. Pénteket. Még aznap este megbeszéltük hogy elmegyünk együtt a haverjukhoz sütögetni másnap és a szombatot is együtt töltjük. Készülődtünk is aznap nagy vidámsággal és csak azt lehetett a szánkból hallani: "Dorcsiiiii nem vagyunk már L-ek!!!! Kigyógyultunk! :D "   és    "Reniiii elszállt rólunk az átoook! Nincs többé rontás hogy bassza meg':D "   Aha..igen.. miután  bezséltünk velük telefonon hogy fél óra és itt vannak értünk, az a rohadt telekommunikációs eszköz újra csörgött, amiből azt hallottuk hogy "mégsem jön össze az este mert a haver kifarsult és nem megyünk sehova." Elképzelni nem tudjátok hogy milyen idegölő pumpa ment bennünk fel vagy 600-ra ettől a mondattól. DE NEM! RENI ÉS DÓRI JÓL OFGJA MAGÁT ÉREZNI AZON A ROHADT SZOMBAT ESTE! Kitaláltuk hogy elmegyünk kocsmázni és jól érezzük magunkat. Majd csak találunk jófej emberkéket akikkel elleszünk az éjszaka. Mhmm.. Hogyne. Ebből egy Szex és New York forgatást lehett volna lebonyolítani. Két lúzer picsa ülnek egy keményen 5 emberrel teli kocsmában, próbálják felfogni és elfogadni a szerencsételnségüket a Titanic főcímdalát hallgatva. Na de őszintén. Ugye hogy jobban éreztük magunkat minthogy két jó palival elmentünk volna még 10-hez és egész éjszaka rohadt húsokat sütögetünk?! Perszeee! Fenomenális volt! -.-'.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lbaratnok.blog.hu/api/trackback/id/tr371156552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása