HTML

Szakítás

2010.07.17. 12:44

szerző: Pilence

Igen, szakítani fogok a barátommal. Zsoltika volt barátnője mondta hogy hívogatta őt, mert találkozni szeretne vele. Bár a csaj is felhívta szerdán. Tehát nekem ez már sok egy kicsit. Meg a kéthetente történő sárga földig lerészegedések is. :D Ergó lépnem kell. Meg is fogom tenni, csak kivárom a tökéletes pillanatot. Nagyon nehezen tudom magam visszafogni hogy ne öljem meg és úgy hogy ezt tudom, a szemébe nézni bájologva is megeröltető lesz. :D De erős vagyok és sikerülni fog! (Y) :D ;)

És akkor ezentúl legyek egy kicsit egyedül vagy újítsak be valaki mást? Ez még egy jó kérdés számomra, de majd történik ahogy történik.
Egy hét múlva születésnapom lesz, addig tennem kell valamit. Na de inkább a jó dolgokról. Lefoglaltam 6 főre a bolgár étteremben egy asztalt, már várom hogy eljöjjön az idő amikor leüljünk oda és nemsokára nagykorú legyek.:) Vettem is erre az alkalomra egy jó kis ruhát, nyakláncot és fülbevalót. A jó kis bolgár pasikat csak meg kell fogni valahogy... :P Remélem ott is lesz az a férfi aki egyszer a férjem lesz. Igaz ő még nem tud róla, de nemsokára a tudtára adom: :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lbaratnok.blog.hu/api/trackback/id/tr972157170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása